Vibrationsgulv

Giv din hest total velvære med effekt HORSE-TRAINER RELAX.
En helt unik metode til at øge blod­cirkulationen, på en rar og afslappende måde for hesten, hvad enten der er tale om rehabilitering for skader, forberedelse til arbejde eller massage af hesten efter arbejde.

HORSE-TRAINER RELAX er et innovativt produkt, der kan anvendes lige fra træning og forberedelse til konkurrence eller til genoptræning efter en skade – den optimale løsning til din hest. Øget blodcirkulation og velvære hos hesten!!!

 HORSE-TRAINER RELAX er for hesten en behagelig og afslappende måde af få blodcirkulationen i gang og opnå afslapning af muskulaturen. Ud over massagen fra det vippende gulv behandles hestens overlinie og ryg med varme fra IRlamper samt varm luft fra fire indbyggede blæsere i en solariumdel over hestens ryg, hvilket giver total velvære.

HORSE-TRAINER RELAX øger blodcirkulationen uden hesten belastes, øger helingen af skader og nedsætter genoptræningstiden, samt nedsætter rehabiliterings­tiden efter belstning, så hesten kan vende hurtigere tilbage til maks. præstation.

HORSE-TRAINER RELAX træner, masserer og opbygger hestens muskler. Regelmæssig brug af HORSE-TRAINER RELAX øger optagelsen af foder og øger fordøjelsen.
HORSE-TRAINER RELAX er en perfekt løsning til tørring af heste enten efter arbejde eller ved klargøring til stævner eller løb.
HORSE-TRAINER RELAX giver hesten øget velvære.