Vi har drevet hestepension på Grangaarden siden 2006. Stedet har plads til 24 heste fordelt på 5 stalde, faciliteterne er løbende blevet udvidet & senest er der bygget et flot moderne wellness aquacenter med vandbånd, vibration/relax, vaskeplads og en rytter lounge.

Med baggrund og erfaring som uddannet human fysioterapeut (University College Sjælland 2017) har vi et godt erfarings grundlag inden for sportsskader, genoptræning & træning generelt. Vi har stor viden og erfaring indenfor præstationsfremmende træning ved hjælp af bla. intervaltræning. 
Ved hjælp af skiftevis aerob og anaerob træning, forbedres kroppens evne til at optage og transportere ilt. Når iltoptagningshastigheden øges, forbedres konditionen og musklerne bliver stærkere når de får mere ilt tilført. Vi udarbejder et træningsforløb til hver enkelt hest, der består af konditionsfremmende intervaltrænings sekvenser, kombineret med passende restitution.

Ved genoptræning efter skade samarbejder vi med din dyrlæge så din hest får det bedste genoptrænings forløb og kommer hurtigt tilbage i sporten.

En mangeårig ridekarriere i ridesporten & erfaring med flere typer heste, danner et godt erfaringsgrundlag for det fremtidige arbejde med hestene i hestepensionen & aquacenteret.